Zomerse Zondagen in Castellum Hoge Woerd komen er weer aan

Foto: MB

Elke zomer is het op zonnige zondagen een klein feestje op het binnenterrein van Castellum Hoge Woerd: dan zijn er optredens op het podium daar. Gratis.

Elke zondag in de zomer is er wat anders geprogrammeerd, van kindertheater en muziek tot dans. De Zomerse Zondagen beginnen op zondag 9 juni en eindigen op zondag 8 september. De Zomerse Zondagen zijn vrij toegankelijk, maar een donatie wordt op prijs gesteld. Het zomerprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van het publiek.

Eigen picknickkleedje

Het programma op het buitenpodium van Podium Hoge Woerd is zeer divers: van een energieke dansshow door de jonge talenten van Creative College tot het 42-koppige straatsymfonieorkest Ricciotti Ensemble én avontuurlijke jeugdvoorstellingen, zoals De Sprookjesrevue 3+ en het middeleeuws ridderspektakel Het Jaarfeest van St. Hilarius 4+. Een overzicht van alle buitenvoorstellingen is te bekijken op www.podiumhogewoerd.nlTijdens de Zomerse Zondagen kun je je eigen pickkleedje en -mandje meenemen, of je eigen tuinstoelen. Alles kan. Nou de zon nog…

'

Reacties

article
20727
Zomerse Zondagen in Castellum Hoge Woerd komen er weer aan
Elke zomer is het op zonnige zondagen een klein feestje op het binnenterrein van Castellum
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/05/28/zomerse-zondagen-in-castellum-hoge-woerd-komen-er-weer-aan/
2019-05-28T10:11:39+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2017/04/20110918/castellumgras.jpg
Zomerse Zondagen Hoge Woerd
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws