Opening Uiltjespad Máximapark en start Kidsclub

Foto: Máximapark

Op 25 mei 2019 vindt er een bijzondere opening plaats in het Máximapark. In 2008 hebben twee ouders het plan opgevat om voor hun baby een boom te planten in het Máximapark. Dat heeft ertoe geleid dat er in tien jaar tijd 185 bomen zijn geplant en uitgegroeid tot het babybomenbos.

Met de opbrengst van de bomen heeft de Stichting Vrienden van het Máximapark destijds beloofd iets terug te doen voor het park en speciaal voor de kinderen. Dit is het Uiltjespad geworden. Een speurtocht van 23 bordjes waar seizoensgebonden vragen en spelletjes voor bedacht zijn.

Kidsclub

Zaterdag 25 mei komt wethouder Maarten van Ooijen het pad openen; iedereen is daar voor uitgenodigd. Naast de opening is er die dag nóg een belangrijke gebeurtenis. Speciaal voor de kinderen wordt een kidsclub gestart. Max Kidsclub gaat activiteiten organiseren gericht op creativiteit in en om het park, ontdekken, natuur en fysieke inspanning. Max Kidsclub wil de betrokkenheid van kinderen bij het park vergroten. Voor elk kind wat wils en elk kind wordt gezien in de behoefte die het heeft. Samen leren werken en vooral veel doen!

Programma

09.45 uur: verzamelen bij start Uiltjespad; paaltje nr. 1 (Hoofdingang Uilenboslaan tegenover Utrechtseweg no 4 naast de grote houten uil.)
10.00 uur: Introductie door Karin Boneschansker en Peter Mocking
10.15 uur: Officiële opening door wethouder Maarten van Ooijen
10.30 uur: start lopen Uiltjespad pauze in de Werkschuur: drinken, toilet en de informatiekraam van de KidsClub
12.00 uur: einde wandeling Uiltjespad. Beloning voor de kinderen.

Wil je meelopen dan kun je je aanmelden via [email protected] en geef aan met hoeveel personen je komt.

Cookieinstellingen