Rondje om de wereld met de KinderVakantieWeek

Foto: kindervakantieweek

Veel ouders het fijn vinden om ruim van te voren op de hoogte te worden gebracht van de KinderVakantieWeek. Dus we vertellen het maar vast: de KinderVakantieWeek De Meern is dit jaar van 26 t/m 30 augustus in het Mauritspark. Inschrijven kan vanaf 3 juni.

Dat ouders graag vroeg op de hoogte zijn van de ins en outs van de KinderVakantieWeek heeft volgens de organisatie twee redenen: ze kunnen de zomervakantie dan goed plannen én overleggen met klasgenoten of zij ook zullen deelnemen. De inschrijfdatum is nu trouwens ook een stuk eerder dan andere jaren, dus vandaar dat we het begin mei al hebben over een evenement in de laatste week van augustus.

Inschrijven

Net als voorgaande jaren is er weer plaats voor 300 kinderen. Inschrijven en betalen (€ 35 per kind) kan online. Op maandag 3 juni om 20.00 uur precies wordt de inschrijfpagina geopend. Deze pagina sluit zodra het maximum van 300 kinderen behaald is of uiterlijk op vrijdag 12 juli om 23.59 uur. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Het kan dus zijn dat de 300 inschrijvingen al snel behaald zijn, dan gaat de reservelijst open. Hierop is plaats voor 20 inschrijvingen.

Voorkeuren

Bij de inschrijving kun je twee voorkeuren opgeven bij wie je kind graag in een groepje zou willen. Kinderen worden ingedeeld in groepjes waarbij zo veel mogelijk rekening zal worden gehouden met leeftijd, school en voorkeur. Natuurlijk worden er dit jaar weer folders uitgedeeld op de scholen. Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar die in De Meern en omgeving regulier basisonderwijs volgen kunnen ingeschreven worden. Voor alle informatie over de inschrijving, de week zelf en onze spelregels kun je terecht op www.kvwdemeern.nl.

Cookieinstellingen