Kidsfun Festival op 10 juni in het Máximapark

Foto: Kidsfun

Op 2e pinksterdag (10 juni) is het Kidsfun Festival weer in het Máximapark. Op het Kidsfun Festival zijn meer dan 30 attracties voor jong en oud.

Op het festival staan vele stormbanen, springkussens, een kidszone voor de allerkleinsten, draai- en zweefmolens. Voor de ouders zijn er diverse foodtrucks en een aantal gezellige terrassen. Het festival wordt ook dit jaar weer georganiseerd door FanWork Events en Broekies Verhuur. “In 2018 organiseerden wij het evenement voor het eerst en was het uitverkocht voordat we begonnen. Dit jaar wordt het evenement iets uitgebreid met nog meer activiteiten”, aldus Frank van der Steen van FanWork Events, medeorganisator van het Kidsfun Festival.

Ouders gratis

Ouders, grootouders en kinderen tot en met 1 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen van 2 jaar en ouder moeten een kaartje kopen. Er zijn dagtickets waarmee je de hele dag naar het Kidsfun Festival kan (12.00 uur tot 19.00 uur), en middagtickets waarmee je vanaf 15.00 uur het terrein op kan. Kaartjes zijn te verkrijgen via www.kidsfun-festival.nl. Een dagkaartje kost € 8,50 en een middagkaartje € 6,50.

Cookieinstellingen