Beroving zondagavond bij Meernbrug

Foto: Politie

Een laffe beroving gisterenavond in het centrum van De Meern. Een vijftienjarige jongen werd daar bedreigd en moest apparatuur afstaan aan een groepje van drie verdachten. De politie is ook op zoek naar getuigen.

Omstreeks 19.10 uur liep het slachtoffer vanaf de bushalte bij de Meernbrug tegenover de ijssalon met de fiets aan de hand naar de Zandweg. Daar stond het groepje van drie verdachten bij een zwarte snorfiets te wachten. In het voorbijgaan werd het slachtoffer aangesproken en bedreigd met geweld. Het slachtoffer werd hierdoor gedwongen om de buit aan de drie verdachten af te staan. Het groepje van drie verdachten is direct hierna samen op één snorfiets weggereden over de Zandweg in de richting van de Woerdlaan.

Signalement

Het is daar een druk punt met normaal gesproken veel publiek en de politie hoopt daarom dat er mensen zijn die iets kunnen vertellen over deze beroving en over de verdachten die dit hebben gepleegd. De signalementen zijn helaas vrij algemeen. Het zou gaan om drie verdachten waarvan er zeker twee een getint uiterlijk hebben. De verdachten zijn rond de 18 jaar en droegen allemaal donkere kleding met capuchons. Tijdens het plegen van de beroving waren die capuchons dichtgetrokken. De verdachten zijn gevlucht op een zwarte snorfiets van onbekend merk.

Camerabeelden

Heb je iets gezien daar of heb je de combinatie van drie verdachten op één snorfiets zien rijden rond dat tijdstip? Of woon je daar in de omgeving en heb je een camera hangen? De politie vraagt of je dan de beelden wil controleren op de combinatie van verdachten rond het tijdstip van de beroving. Alle tips en informatie zijn welkom via telefoonnummer 0900-8844.

Cookieinstellingen