Sloop vervallen restaurant Castellum nadert

Foto: MB

Een doorn in het oog, al jarenlang, het vervallen pand van het vroegere restaurant Castellum in hartje De Meern. De nieuwbouwplannen liggen ongeduldig te wachten.

Het nieuwbouwproject dat daar gerealiseerd gaat worden heet De Schatkamer. Er zijn nog een paar appartementen te koop en als die verkocht zijn, wordt begonnen met de bouw. Daar moet eerst gesloopt voor worden, en dat gebeurt naar verwachting tussen nu en de zomer, zodat in de zomer begonnen kan worden met de voorbereidingen. Goed nieuws voor De Meern dus, want de vervallen villa detoneert behoorlijk naast het recent opgeknapte Castellumplein.

Twee- en driekamerwoningen

De Schatkamer gaat bestaan uit vier woonlagen. Er worden verschillende types 2- en 3-kamerwoningen gerealiseerd, variërend in afmeting van 67 tot bijna 100 m2. Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen en er komt een privé parkeerterrein. Er zijn er nog enkele beschikbaar, inschrijven kan hier inschrijven-nog-mogelijk-de-schatkamer-de-meern. De prijzen beginnen bij € 267.500 vrij op naam.

Cookieinstellingen