Voorproeven bij Miyabi voor Happy Tasting op 23 maart

Foto: Clarita Rijnsent

Zaterdag 23 maart is ‘Happy Tasting’ in Leidsche Rijn Centrum. Verschillende restaurants doen mee. Wij proefden voor bij Miyabi. Overheerlijk!

Chef Kalung van Aziatisch restaurant Miyabi aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum heet ons hartelijk welkom. Of hij ons mag verrassen met wat lekkere hapjes waarvan er ook een aantal tijdens Happy Tasting volgende week zaterdag geserveerd zullen worden. Tuurlijk mag Kalung dat!

Geflambeerde coquilles

Niet veel later zitten we achter een plank boordevol heerlijke sushi, die naar namen luisteren als red dragon, green dragon, flaming salmon en de Miyabirol. Die laatste is met geflambeerde coquilles………… Engeltjes marcheren over je tong naar binnen. Voor de mindere sushifan serveert Kalung ook een meat platter met verschillende soorten vlees en een dim sum platter met gestoomde en gefrituurde lekkernijen. Gelukkig hebben wij een goede verdeling: MariĆ«tte is sushifan en Clarita zet haar stokjes liever in vlees en dim sum. Of we er ook een shaken ice tea bij willen? En ook die verrast ons: fris, niet te zoet en in verschillende smaken. Je zou er zo verslingerd aan kunnen raken!

Happy Tasting

Volgende week zaterdag doet Miyabi ook mee met Happy Tasting, het evenementje in Leidsche Rijn Centrum. Je kunt bij Bram’s Gourmet Frites een tastingbon kopen (5, 7,5 of 10 euro) die je die dag bij verschillende restaurants in Leidsche Rijn Centrum kunt inwisselen. Je kunt zoveel bonnen kopen als je wil. Happy Tasting is van 12.00 tot 21.00 uur. Deelnemers:
– Bram’s Gourmet Frites
– Miyabi Asian Cuisine (tot 16:00)
– Vapiano
– Alan&Pim’s (tot 16:00)
– Shabu to Go
– Doppio Espresso (tot 18:00)
– Wijnbar Most
– Bagels & Beans
– Bar Iberico

Voor deze avond hebben ze een menukaart gemaakt met lekkere gevarieerde gerechten die je kan uitproberen. Hierop staan de gerechten per categorie (5 euro, 7,50 euro of 10 euro) en zo kan je lekker een gevarieerd menu samenstellen.

Reacties