Optimist on Tour tijdens nationale stakingsdag 15 maart

Foto: Optimist on tour

Op vrijdag 15 maart gaan veel leraren weer staken, dus zijn veel kinderen een dagje vrij. Zwembad Safari in Maarssen organiseert daarom die dag een leuk evenement voor kinderen.

Op de nationale stakingsdag van de leraren is er Optimist on Tour in Zwembad Safari. Het wordt mede georganiseerd door Sportfondsen Nederland en het Watersportverbond en is bedoeld voor kinderen (met zwemdiploma A) van 5 t/m 12 jaar.

Bootwedstrijdjes

Tussen 09:00 tot 15:00 uur kunnen zij deelnemen aan een ronde van Optimist on Tour in het zwembad, een middag vol waterpret waarbij ze verschillende dingen leren rondom de veiligheid op en rond het water. De dag wordt in tijdsblokken van anderhalf uur georganiseerd. De kinderen leren hoe ze met een optimist (een klein zeilbootje) kunnen omslaan en weer overeind kunnen komen. Verder kunnen ze meedoen aan bootwedstrijdjes en een speciaal parcours peddelen.

Inschrijven

Optimist on Tour in het zwembad is niet alleen leerzaam maar ook nog eens heel erg leuk. Kosten zijn € 8,- en dat is inclusief recreatief zwemmen. Inschrijven kan hier: optimist on tour Als je mee hebt gedaan aan Optimist on Tour kun je blijven, want recreatief zwemmen is gewoon geopend van 09.00 tot 15.00 uur.

Reacties

article
19274
Optimist on Tour tijdens nationale stakingsdag 15 maart
Op vrijdag 15 maart gaan veel leraren weer staken, dus zijn veel kinderen een dagje
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/08/optimist-on-tour-tijdens-nationale-stakingsdag-15-maart/
2019-03-08T14:10:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/08140926/Optimist-on-tour-in-zwembad-Safari-4.jpg
Optimist on tour Safari
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws