Jumbo Mereveldplein overvallen

Foto: MB

Gisteravond is de Jumbo aan het Mereveldplein in De Meern overvallen. De daders zijn nog niet gepakt.

Omstreeks 20.55 uur werd de politie gealarmeerd dat er een overval had plaatsgevonden op de supermarkt. De politie is direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Daar bleek dat personeel was bedreigd met een vuurwapen en dat een personeelslid door de overvallers was geslagen. Hij raakte hierdoor gewond. Uit het onderzoek is gebleken dat de overvallers gebruik hebben gemaakt van een donkerkleurige scooter. Direct na de overval zijn zij op die scooter gevlucht. Zij zijn via het plein de Centrumlaan op gereden en vandaar in onbekende richting verder gevlucht. Bij de zoektocht in de omgeving zijn meerdere voertuigen, een politiehelikopter en een speurhond ingezet.

Getuigen gezocht

Een heel vervelend incident met vanzelfsprekend een grote impact op personeel en andere betrokkenen. De recherche en medewerkers van Forensische Opsporing zijn op dit moment druk bezig met het onderzoek. Was je misschien getuige van de overval en heb je nog niet met de politie gesproken? Heb je voorafgaand aan de overval in de omgeving van het Mereveldplein zaken gezien die mogelijk in verband kunnen worden gebracht met de overval? Of heb je na 21.00 uur gisterenavond iets gezien wat te maken kan hebben met de vlucht van de verdachten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de recherche via het nummer 09008844.

Reacties

article
19287
Jumbo Mereveldplein overvallen
Gisteravond is de Jumbo aan het Mereveldplein in De Meern overvallen. De daders zijn nog
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/03/09/jumbo-mereveldplein-overvallen/
2019-03-09T09:51:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/03/09094919/jumbo-merveldplein.jpg
Jumbo Mereveldplein
Algemeen, Geen categorie