Restaurant Vier Balken Haarzuilens in andere handen

Foto: google streetview

Restaurant de Vier Balken in Haarzuilens komt in andere handen. Eigenaar Dim Damen heeft de Vier Balken verkocht omdat hij – naar eigen zeggen – een goed aanbod kreeg.

Menig inwoner van Vleuten en omgeving heeft wel eens feest gevierd in de Vier Balken; er zijn heel wat bruiloftsfeesten geweest daar in Haarzuilens. Gelukkig blijft het restaurant wel bestaan. De nieuwe eigenaar gaat even twee weken dicht tot 7 maart. Dim: “Daarna heeft de Vier Balken een gave metamorfose ondergaan en voldoet het meer aan de wensen van deze tijd en de formule. Hoe het gaat worden? Ik zou zeggen ga het ervaren! Ik verwacht dat het een succes word en ik ben erg enthousiast over de plannen van de nieuwe eigenaar.”

18 februari

Dim heeft de Vier Balken bijna 9 jaar mogen exploiteren, met alle ups en downs. Hij kijkt terug op een goede tijd bij een prachtig bedrijf en gaat zich nu meer focussen op catering en events. De samenwerking die hij al had met restaurant Oost West in Vleuten wordt verder uitgebreid.
Op 18 februari gaat de Vier Balken over naar de nieuwe eigenaar. Het weekend van 15, 16 en 17 februari kun je nog in de Vier Balken terecht. Reserveren is dan wel handig!

Reacties