Winkelcentrum Vleuterweide krijgt weer een ijsbaan

Foto: Marcel Leicher

Vorig jaar was het zo leuk op de ijsbaan in Vleuterweide, dat ie dit jaar weer wordt opgezet. En groter!

Van vrijdag 7 december tot en met zondag 6 januari 2019 komt de romantische overdekte ijsbaan van circa 350 vierkante meter op het plein voor de bibliotheek te liggen. Doordat de baan bijna twee keer zo groot is als vorig jaar, wordt schaatsen interessant voor zowel kinderen als volwassenen. Vorig jaar kwamen er zo’n 5000 bezoekers.

Discoschaatsen

De komende editie wordt de ijsbaan uitgebreid met een ‘skateway’, waardoor je ook een rondje in de open lucht kunt schaatsen. Daarnaast kun je schoolschaatsen, je kinderfeestje vieren, de ijsbaan afhuren voor een bedrijfsborrel en er zijn er sponsormogelijkheden. Je kunt op zondag met tv-helden schaatsen (welke dat weten we nog niet), er is (silent) discoschaatsen en een curlingcompetitie! De koek en zopie zorgt weer voor de winterse hapjes en drankjes.

Reacties

0