TUI en Gall & Gall komen ook naar Leidsche Rijn Centrum

Foto: TUI

Het stadscentrum van Leidsche Rijn verwelkomt weer twee nieuwe winkels. Het winkelgebied wordt uitgebreid met reisbureau TUI en drankenspecialist Gall & Gall.

Met een vestiging aan het Hof van Bern brengt TUI vakantiepret naar Leidsche Rijn Centrum. TUI biedt een uitgebreid aanbod reizen naar meer dan 100 bestemmingen. Van zonvakanties aan de Middellandse Zee, stedentrips en last minutes tot rondreizen en autovakanties. Ook voor alleen het boeken van je vliegticket of vakantiehuis kun je terecht bij TUI. Voor iedereen een passende vakantie. TUI is marktleider in de Nederlandse reisbranche en biedt vakanties aan via de reismerken TUI en Kras. TUI is daarnaast ook de naamgever van haar eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

De grootste drankenspecialist van Nederland komt naar Leidsche Rijn Centrum. Aan de Parijsboulevard opent Gall & Gall met een ruim assortiment. Een smakelijke plek voor liefhebbers van wijnen, whisky’s, (speciaal)bieren, cognac en mixdranken. Met medewerkers die helpen uit al het aanbod de passende smaak te vinden.

Cookieinstellingen