Workshop met proeverij over gezond eten voor kinderen

Foto: LN

Steeds meer kinderen hebben last van allerlei klachten, van allergieën tot astma en van overgewicht tot ontstekingen. Of van druk gedrag.

Er is een verband tussen dit soort klachten en voeding. Daarom organiseert plattelandswinkel De Haarse Gaard op donderdag 12 april in samenwerking met Trea Schoonderwoerd een workshop mét proeverij: Kinderen, hoe houden we ze gezond? Deze avond zit vol informatie en inspiratie en je gaat weg met een goodiebag met recepten en wat lekkernijen.

Lichaam en brein

Trea is specialist op het gebied van acupunctuur, beweging en voeding. Zij behandelt deze avond allerlei onderwerpen, onder meer welke voedingsstoffen een kind nodig heeft voor een goede ontwikkeling van lichaam en brein, en hoe je met smakelijke aanpassingen in het voedingspatroon klachten kunt verminderen. Trea gaat ook in op de relatie tussen een goede spijsvertering en de gezondheid en de invloed van voeding op gedrag.

Goodiebag

Tijdens de workshop/lezing proef je diverse hapjes. Zo krijg je inspiratie voor een ontbijt, een gevarieerde lunch, diner of een gezond en lekker tussendoortje. Na afloop krijg je een goodiebag mee. 

Meer info vind je hier: http://dehaarsegaard.nl/12-april-workshop-proeverij/

 

Cookieinstellingen