Vroegboekkorting bij Loop van Leidsche Rijn

Foto: Loop van Leidsche Rijn

Op 3 juni zetten de bekende lopen De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run weer samen een event neer. Het unieke parkoers gaat door het Máximapark en over de Dafne Schippersbrug. Voordelig inschrijven kan t/m 15 april.

Zowel topatleten als recreanten kunnen zich inschrijven voor de diverse onderdelen: 5 km, 10 km of het hoofdnummer van 15 km. Je loopt bij de 15 km over het snelle Lint, door de woonwijken en over de Dafne Schippersbrug. Bij dit onderdeel is mee te lopen met ‘pacers’ die een exacte eindtijd lopen.

Atletendorp

Net als ieder jaar is er ook weer de Abrona Loop voor mensen met een (verstandelijke) beperking en voor de jeugd van 3 t/m 14 jaar is er de Lint-Wurmpie Run met diverse onderdelen. Het atletendorp in het Máximapark biedt voor en na de run de nodige gezelligheid.

Vroegboekkorting

De inschrijving loopt t/m 27 mei. Als je inschrijft voor 15 april ontvang je vroegboekkorting en staat je naam vermeld op je startnummer. Meer hierover is te vinden op de site van De Loop van Leidsche Rijn of Lint-Wurmpie. Inschrijven kan via www.deloopvanleidscherijn.nl.

Cookieinstellingen