Paazotod: twee dagen feest!

Foto: Azotod

Muziekpodium Azotod heeft een traditie met Pasen: dan is het een weekend lang muzikaal feest waarin zo’n beetje alle genres langskomen.

Vrijdag 30 maart is de ‘Hollandse Avond – De Kroeg Editie’ met Jason Bouman, Marco Mark, Marko Langerak en Vincent. De Hollandse avond is een avond vol gezelligheid, waarbij je in de grootste kroeg van De Meern een drankje kunt drinken met vrienden en familie. Tijdens de vele live optredens wordt er gedanst en genoten van de muziek, waarbij je niet anders kan dan meezingen met de bekende nummers.

Def Rhymz

Zaterdag 31 maart is ‘Upside down’. Lekker los gaan met muziek uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90, ‘00 tot nu! De avond belooft HOT te worden met de beste HipHop, R&B, Salsa, Reggeaton en Latin muziek. Speciale gast is Def Rhymz en de avond wordt gehost door DJ Chenene Bublin die de vetste hitst draait en zorgt voor een avond vol entertainment. DJ Paul draagt zorg voor de nodige foute hits. Naast de artiesten zullen er deze avond ook dansers en danseressen zijn, die hun moves laten zien.

Meer weten of kaartjes scoren? Kijk op www.azotod.nl.

Cookieinstellingen