Pubquiz bij de brandweer (leuk!)

Foto: Ursula

Een aantal vrijwilligers van de brandweer De Meern organiseert aankomende vrijdagavond (9 maart) vanaf 20 uur een pubquiz in de kazerne aan de Meerndijk. De opbrengst van de gezellige avond gaat geheel naar naar Duchenne Heroes.

Teams kunnen zich nog aanmelden voor 50 euro per team (maximaal vijf personen), inclusief lekkere hapjes. Er zijn leuke prijzen te winnen, gesponsord door lokale bedrijven.

Zeven dagen fietsen

De vrijwillige brandweermannen doen in september mee aan de zevendaagse mountainbiketocht door vier verschillende landen. Om mee te kunnen doen organiseren de mannen inzamelacties om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen, maar voor het startbewijs is minimaal een bedrag van 2895 euro per deelnemer nodig.

Auto’s wassen

Bij de eerste activiteit, een dag auto’s wassen vorige week in de kazerne, haalden ze een bedrag van 700 euro op. Deze actie zullen de sportievelingen iedere laatste zaterdag van de maand herhalen. Er komen nog veel meer activiteiten, zoals een groot feest met live muziek in Azotod op 9 juni. Dit jaar kunnen bedrijven ook een van de deelnemende brandweermannen sponsoren.

Aanmelden pubquiz 9 maart: [email protected]

Cookieinstellingen