Circulaire economie voor Utrecht

Foto: Wikipedia

In een circulaire economie worden zoveel mogelijk materialen hergebruikt en gerycled. Het doel is om vrijwel geen afval over te houden. Utrecht Natuurlijk wil samen met ondernemers en bewoners van Utrecht werken aan een circulair Utrecht.

Volgende week is het de landelijke week van de circulaire economie. De overgang naar de circulaire economie is van groot belang, ook voor de stad Utrecht, want steden worden groter en grondstoffen raken op. De zoektocht naar hoe we Utrecht circulair moeten maken is volop bezig.

Luiers recyclen

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Utrecht Natuurlijk in Castellum Hoge Woerd op 18 januari kan men buurten bij verschillende ondernemers die het voortouw nemen in de circulaire economie. Oude gymvloeren veranderen in mooie bureaus, luiers recyclen om te vergisten en compost van te maken en nog veel meer.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Ben je bezig met de circulaire economie of wil je er meer over weten? Kom ook naar de nieuwjaarsbijeenkomst ‘Utrecht, natuurlijk circulair’ doorlopend van 15.00 tot 18.00 uur in Castellum Hoge Woerd. Je kunt je aanmelden via www.utrechtnatuurlijk.nl

Cookieinstellingen