Horeca in Leidsche Rijn: wat willen we?

Foto: Leidsche Rijn Centrum

De wijkraad wil graag van de inwoners van Leidsche Rijn weten wat ze graag zouden willen op het gebied van horeca in Leidsche Rijn. Je kunt meepraten op de wijkraadavond. De ideeën worden meegenomen in het advies aan het college van B&W.

Terras, feestlocatie, restaurant, café, discotheek… willen we het welkom heten, of moeten hier regels voor komen? Zou er flexibeler moeten worden omgegaan met openingstijden en horecaprofielen, of juist niet? Is er genoeg ruimte voor feestlocaties, ruimte voor horeca in jouw buurt, ruimte voor mengvormen zoals met detailhandel?

Advies aan B&W

De wijkraad laat op de wijkraadavond op woensdag 22 februari enkele experts aan het woord om het onderwerp te introduceren, inspireren en om de resultaten van de wijkraadpleging te delen. Maar vooral wil de wijkraad op deze avond met elkaar in gesprek gaan, om samen tot ideeën, wensen en nieuwe inzichten te komen. Deze zullen worden verzameld en meegenomen in het advies aan het college van B&W. Dit advies zal gebruikt worden bij de ontwikkeling van de nieuwe beleidskaders omtrent horeca.

Praktisch

Wil je meedenken of heb je ideeën? Vul dan de korte vragenlijst in over horeca in Leidsche Rijn. Deze vind je op www.wijkraadleidscherijn.nl/horeca.

De wijkraadavond is woensdag 22 februari in de Metaal Kathedraal (Rijksstraatweg 20), en start om 20.00u en zal ongeveer om 22.00u eindigen. Na afloop is er natuurlijk de gelegenheid tot napraten met een drankje erbij. Inloop met koffie is mogelijk vanaf 19.45u.

Cookieinstellingen