Ook voor een cocktail na tien uur ’s avonds

Foto: wikimedia

“We weten nog niet precies welke openingstijden het gaan worden. Elke ochtend is hier in elk geval iemand voor diegenen die koffie willen drinken, en na tien uur ’s avonds zijn we een lounge-achtig grand café.”

Aan het woord is een enthousiaste Aylin van Kesteren, assistent-bedrijfsleider van grand-café Astaire in Terwijde, dat na maanden voorbereiding vrijdag aanstaande haar deuren opent. “We gaan ervaren wat hier op deze plek het beste werkt. Daarom is er ’s ochtends altijd al iemand. Als blijkt dat daar behoefte aan is, houden we dat erin. We willen in elk geval heel graag óók een plek zijn waar je ’s avonds na tienen ook terecht kunt voor een cocktail. Dat is er nu nog niet in Leidsche Rijn en dat willen wij bieden.”

Fans-Nederlandse kaart

Aylin zegt dat dat wel vooral in het weekend zal zijn, die cocktails, maar ook dat gaan ze ervaren. Er wordt in elk geval aan een cocktailkaart gewerkt.
Grand café Astaire heeft een Frans-Nederlandse kaart met Amerikaanse invloeden. De eigenaar is Tassos Georgiadis, een Griek. Hij gaat het restaurant samen met zijn partner runnen, Aylin ondersteunt en doet onder meer de personeelszaken. “Ik werkte in Vleuten bij een Grieks restaurant, daar ken ik de eigenaren van. Toen zij dit begonnen, vroegen ze mij erbij. Ik heb al mijn horecadiploma’s én ik ken de mensen die hier wonen. Dat is ook een voordeel. En het is natuurlijk superleuk om vanaf het begin bij een nieuw restaurant betrokken te zijn!”

Enthousiast

Het team – ongeveer tien man sterk – staat te popelen om te beginnen. We zijn maanden met de voorbereidingen bezig, nu willen we graag open”, aldus Aylin. Vanaf vrijdag dus.
En donderdagavond kunnen dames uit de Vinex voorproeven op de VinexVriendinnen Proeverij. Daar moet je je wel voor opgeven. Kijk hiervoor op https://www.facebook.com/events/626955097476240/

 

 

 

Cookieinstellingen