Kleer: kleding ruilen, kopen en lenen in de Metaal Kathedraal

Foto: Kleer

Mode kan anders! Je kunt kleding ruilen, kopen en lenen bij Kleer. Zondag 2 februari start Nina haar nieuwe concept Kleer in de Metaal Kathedraal aan de Rijksstraatweg in De Meern.

Nina biedt vintage en tweedehands kleding aan voor mannen en vrouwen. Ook start ze een kinderkledingruil. Je kunt dus kinderkleding meenemen en wisselen voor nieuwe! Zorg dan wel dat de kinderkleding die je wil ruilen fris ruikt en niet kapot is. De vintage en tweedehandskleding is te koop. Je kunt er betalen met gepast geld of door een Tikkie.

En er is meer te doen

Kleer is het begin van een terugkerend project bij Metaal Kathedraal. Verwacht in de toekomst ook een kledingatelier, kledingruil voor dames en heren, workshops en meer. Deze activiteit met vrije toegang is onderdeel van TisMis. Elke 1e zondag van de maand staan de oude kerkdeuren van de Metaal Kathedraal als vanouds wagenwijd open. Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, biomarkt, muziek, film, lezingen, workshops, et cetera. Stadsherberg Boelens in de Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart.

De kledingbeurs is van 10.00 tot 14.00 uur op zondag 2 februari.

Cookieinstellingen