Traditionele afsluiting HC Rijnvliet van het hockeyseizoen

Foto: HC Rijnvliet

Afgelopen zaterdag was het Rijnfestijn, de traditionele afsluiting bij HC Rijnvliet van het hockeyseizoen. Dit jaar was het thema Wild West. Het complex was volledig in stijl gebracht, inclusief strobalen en schiettent.

Na een warming up, begon om 12:00 het 6 tegen 6 toernooi. Ruim 40 teams streden in verschillende categorieën met elkaar. Op deze dag staat plezier en lol bovenaan, maar winnen is toch wel leuk.

Op deze dag werden ook alle kampioenen gehuldigd, dit jaar zijn er 4 teams kampioen geworden in de zaal te weten H2, D5, MO12-4 en JO14-1. En op het veld hebben we maar liefst 11 kampioenen gehuldigd; H2, H4, D3, D5, MO16-2, JO14-1, MO14-1, MO14-3, MO14-4, MO12-1 en MO12-6.

Daarna een heerlijke Barbecue en gezellige muziek van zanger Sven Versteeg. Het bleef toch lang gezellig.

Hockeyclub Rijnvliet ligt in Leidsche Rijn en is gunstig gelegen naast diverse toegangswegen aan de westkant van Utrecht. HC Rijnvliet kenmerkt zich als een club waar hockeyplezier voorop staat. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen ontstaan en waar iedereen welkom is. Voor meer informatie, kijk ook op www.hcrijnvliet.nl.

Cookieinstellingen