Bibliotheek Vleuterweide verbouwt: gesloten van 1 juli tot half november

Foto: bieb vleuterweide

Van 1 juli tot half november is Bibliotheek Vleuterweide dicht vanwege een verbouwing. De hele Bieb wordt opnieuw ingericht tot een mooie, moderne en duurzame Bibliotheek. 

Bibliotheek Vleuterweide heeft de herinrichting samen met de wijk vormgegeven. De BiebMakers Jeugd en Jong – kinderen uit de wijk – hebben enthousiast hun wensen en ideeën gedeeld en de plannen besproken. Ook andere wijkbewoners zijn actief betrokken geweest bij de herinrichting. De nieuwe Bieb wordt een plek waar je veel kunt beleven. Voor elke leeftijdsgroep komt er een aparte sfeer, met eigen kleuren, vormen en materialen. Er wordt duurzaam gewerkt, met hergebruik van bestaande materialen.

Waar kan men terecht?
Bibliotheek Vleuterweide is nog open tot en met zaterdag 29 juni. Daarna is de Bieb gesloten, ook de inleverbus is dan dicht. Tijdens de verbouwing is iedereen van harte welkom bij één van de andere 11 bibliotheken in de wijk en de stad. Het dichtst bij zijn Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum (Brusselplein 2) en Bibliotheek de Meern (Oranjelaan 14).

Extra veel en lang lenen
In de zomervakantie mogen alle leden van Bieb meer en langer lenen: 20 materialen voor 6 weken. Wie leent in Bibliotheek Vleuterweide, kan zelfs nóg meer boeken lenen voor een nóg langere periode. Wel tot uiterlijk 1 november! Dus wie tijdelijk de eigen boekenkast thuis wil uitbreiden, kan tot aan de verbouwing terecht in Bibliotheek Vleuterweide. Vrijdag 28 juni is Bibliotheek Vleuterweide tot 22.00 uur geopend voor wie wil lenen of nog een praatje wil komen maken. Iedereen is van harte welkom.

 

Cookieinstellingen