‘Ik zie ze vliegen’ op Brede School Het Zand

Foto: Tomas Lenden

Op de jaarlijkse dag van Natuur & Cultuur op woensdag 5 juni 2024 kun je in de omgeving van Brede School Het Zand van alles zien vliegen! Woorden, dromen, vogels, diabolo’s, superzwevers en muzikale klanken. Kom langs tussen 12.30 en 15.00 uur voor het programma vol activiteiten rondom het thema ‘Ik zie ze vliegen’.

Neem je lunch, waterfles en picknickkleed mee en onderzoek, ontwerp, bouw en test je eigen superzwever. Ontmoet de bijzondere vogel Joek of zet met bamboe een eigen vliegbeest in elkaar. Ga op het gezoem van bijen af, spot vogels in de tuin of geef je eigen woorden aan de wind mee. Blaas een bel, vang een diabolo uit de lucht en geniet van muzikale klanken die door de lucht naar je toe zweven.

Dit alles, en nog véél meer activiteiten, bij de Brede School, in de tuin én bij de Schaapskooi.

Het gratis programma vol activiteiten voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar duurt van 12.30 tot 15.00 uur. Er is ruimte om neer te strijken met een eigen picknick en er zijn lekkere hapjes verkrijgbaar tegen contante betaling. Vergeet niet een stempelkaart bij de informatiekraam op te halen!

Bij slecht weer trekken de activiteiten waar mogelijk naar binnen.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht.
Meer informatie is te vinden op: https://www.doemeeinutrecht.nl/activiteit/422353/dag-van-natuur-cultuur-ik-zie-ze-vliegen-ism-brede-school

 

Cookieinstellingen