Busbaan op de Rijksstraatweg afgesloten: 29 april tot en met 4 mei

Foto: MB

Er komt nieuw asfalt op de busbaan op de Rijksstraatweg, daarom is de busbaan op de Rijksstraatweg afgesloten van 29 april tot en met 4 mei. Bussen zullen omgeleid worden. Plan uw reis op reizen.keolis.nl/nl/utrecht/meldingen

Maar ook auto’s en fietsers zullen hinder ervaren. De kruising Rijksstraatweg en Meerndijk is gesloten voor autoverkeer van 1 tot en met 4 mei. Er is dan een omleiding over de C.H. Letschertweg, Oudenrijnseweg, Langerakbaan, Vicuslaan en Castellumlaan. Deze omleiding geldt in beide richtingen en geven we aan met borden langs de weg.

De kruising van de Rijksstraatweg met de Meentweg is ook gesloten. Verkeer vanuit de Meentweg richting de Woerd leiden we om via Laan 1954 naar de Meerndijk. De Rijksstraatweg is bereikbaar via Strijkviertel.

Fietsers
De kruising Rijksstraatweg met de Meerndijk is van woensdag 1 mei tot en met zaterdag 4 mei gesloten. U kunt met de fiets aan de hand langs de werkzaamheden lopen via bushalte Meernbrug.

De kruising van de Rijksstraatweg met de Meentweg is ook gesloten. Fietsers tussen de Meentweg en de Zandweg rijden via de fietsbrug ter hoogte van de Slingeraklaan. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de oversteek van en naar het Corbulopad. Tijdens werktijden begeleidt een verkeersregelaar het verkeer.

Voetgangers
Voetgangers kunnen altijd langs de werkzaamheden lopen.

 

Cookieinstellingen