Bereik jouw lokale doelgroep in Utrecht en omgeving met Leidsche Rijn Nieuws

Foto: wikimedia

Als gedreven ondernemer in de regio Utrecht wil je natuurlijk jouw producten of diensten onder de aandacht brengen van de lokale bewoners. Wat is dan een betere manier dan samen te werken met Leidsche Rijn Nieuws, dé spil in het dagelijkse nieuws van Leidsche Rijn, De Meern, Vleuten en Haarzuilens?

De beheerder van Leidsche Rijn Nieuws staat met beide voeten in de wijken en deelt dagelijks relevant nieuws op de website. Met meer dan 9000 lokale volgers op Facebook en een aanwezigheid op Twitter en Instagram, bereiken we de community direct en effectief.

Salesman Dolf Verschuren staat klaar om jouw bedrijf op een krachtige manier onder de aandacht te gaan brengen. Of je nu een bescheiden budget hebt of wat meer te besteden, hij kan je adviseren over de diverse opties die passen bij jouw behoeften.

Neem contact op via [email protected] of bel hem op 06-40253846. Ontdek hoe Leidsche Rijn Nieuws jou kan helpen om jouw onderneming te laten bloeien in de lokale gemeenschap.

👉 Neem een kijkje op https://www.facebook.com/lrnieuws 👈

Cookieinstellingen