Speel- en sportplek aan de Keerkring in De Meern wordt vernieuwd

Foto: Google Maps

Gemeente Utrecht gaat de speel- en sportplek aan de Keerkring opknappen. De speeltoestellen zijn oud en versleten. Daarom gaan we deze speelplek vernieuwen. We nodigen de buurt, en vooral kinderen, graag uit om mee te denken over een nieuw ontwerp.

We gaan een nieuw ontwerp maken voor de speel- en sportplek aan de Keerkring met nieuwe speeltoestellen. Maar dat doen we natuurlijk niet alleen! Daarom nodigen we de buurt, en vooral kinderen, uit om samen met ons een nieuw ontwerp te maken.

Denken jullie met ons mee?

Op 2 manieren kun je input geven en meedenken (mag allebei!):

Tot 29 november 2023 kun je meedenken en -ontwerpen. 

Wat gebeurt er daarna?

Met de opgehaalde informatie wordt een ontwerp gemaakt dat aansluit bij de wensen uit de buurt. Dit ontwerp zullen we weer met u delen via een wijkbericht, waarin we u vragen om hierop, online, te reageren. Zo toetsen we of het ontwerp daadwerkelijk bij de wensen uit de buurt past.

Met de reacties op het eerste ontwerp, werken we een definitief ontwerp uit. 

Uitvoering

De werkzaamheden kunnen starten zodra het ontwerp definitief is. We informeren de direct omwonenden over de startdatum en planning van de werkzaamheden. 

Meer informatie?

Wilt u contact met de gemeente over deze speelplek dan kunt u mailen naar [email protected] onder vermelding van de straatnaam van de speelplek.

Voor andere vragen over uw wijk kunt u terecht bij Wijkbureau Vleuten – De Meern op Dorpsplein 1 in Vleuten of via telefoonnummer 14 030 of via mail [email protected].

 

Cookieinstellingen