Een Irakees feestje in de Hollandse winterkou

Foto: Resto van Harte

Op dinsdag 28 november neemt Irakese gastkok Karama Al Maliki het Restoteam en alle gasten mee naar de heerlijke smaken van de Irakese keuken. En dat niet alleen, het hele buurtrestaurant ademt die dag Irakese warmte en sfeer. Iedereen met interesse in de Irakese keuken en cultuur, en in een gezellige maaltijd samen met buurtgenoten, is welkom om te reserveren voor dit diner.

Resto VanHarte is een gastvrije plek middenin de wijk waar je je buurtgenoten kunt ontmoeten aan tafel. Er wordt lekker vers en afwisselend gekookt. Karama en haar keukenteam koken die dag mee met het VanHarteteam, om hun recepten en kennis van de Irakese keuken met het team te delen. ‘Samen koken is gezellig’, zegt Karama, die als ze de kans heeft een handje toesteekt als Resto VanHarte een bijzonder evenement organiseert. ‘ik vind het wel heel speciaal om nu bij Resto VanHarte een echte Irakese maaltijd te koken. Hmmm, lekker warme soep, dolme, falafel, rijst met Irakese groenten, een lekkere taart die mijn schoonzusje komt maken als dessert… ‘.

Ervaren

Wil je ervaren hoe dat smaakt, klinkt en voelt, reserveer dan je plek aan tafel via www.restovanharte.nl . Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere, verrassende ontmoetingsdiners in Leidsche Rijn en in Kanaleneiland, en op speciale momenten pakt het buurtrestaurant met hulp van buurtbewoners en andere organisaties uit met een bijzonder programma. Dit programma is deel van de reeks ‘Wereldresto’s’ die plaatsvinden in het najaar van 2023.

Praktisch

De deur gaat open om 17.30, start programma 18.00 uur, einde 20.00 uur. Locatie Bernadottelaan 23, 3-generatiecentrum. Bijdrage 7 euro of op vertoon van je u-pas 5, kinderen tot 12 jaar 50% korting. Reserveren via restovanharte.nl of 0900-9003030 (ma-vr 9-12.00 uur). Dieetwensen kunnen bij reservering worden doorgegeven. Reserveer op tijd, het aantal plekken is beperkt.

Resto VanHarte is er voor iedereen

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort, het buurtrestaurant maakt zich sterk voor een warme uitnodigende wijk waar mensen elkaar kennen en er voor elkaar zijn. Mensen van allerlei leeftijden, culturen, achtergronden ontmoeten elkaar rond de eettafel. Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de wekelijkse diners op dinsdag in Kanaleneiland en op vrijdag in Leidsche Rijn waar vers, gezond en lekker wordt gekookt en regelmatig iets bijzonders te beleven valt. Meer informatie op www.restovanharte.nl

Cookieinstellingen