Kinderboekenfeest Het Zand woensdag 11 oktober 

Foto: Frank Peek

Kom langs en voel je thuis bij het Kinderboekenfeest op woensdag 11 oktober vanaf 12.30 uur bij Brede School Het Zand. Scoor mooie tweedehandse kinderboeken en doe mee met de vele activiteiten in het kader van het themaBij mij thuis’ van de landelijke Kinderboekenweek.

Dompel je onder bij de theatrale voorleesactiviteit van Marianne van Houten of maak een slinger met een tekening van jouw droomhuis. Met Marije Uijtdehaage maak je over één bijzonder ding uit jouw huis een heel kort gedicht. Het gedicht schrijf je op een tegeltje en eromheen teken je een lijst. Zodat het een Delfts Blauw tegeltje wordt met jouw eigen verhaal! Zet een huis van hout in elkaar bij de kraam van De Vrijstaat of doe mee met de boekspeurtocht. Ga aan tafel voor een goed gesprek bij de kunstenaars van Huis van Betekenis en neem een mooi beschilderd bord of mok mee naar huis. Natuurlijk kun je ook volop grasduinen tussen de tweedehandse kinderboeken of voor heerlijke hapjes en limonade langs bij de etenskraam. Dit alles en meer. Wees welkom en voel je thuis!

Entree is gratis. Activiteiten, 2e-handsboeken, eten en drinken zijn vanaf 0,50 cent (1 strip) te verkrijgen. Strippenkaarten zijn op de dag zelf te koop in eenheden van 2 en 4 euro. Graag gepast geld meenemen. De opbrengst is voor de schoolbibliotheken.
Adres: obs het Zand, Pauwoogvlinder 20, ingang aan kant Park Groot Zandveld.
Datum en tijd: woensdag 11 oktober 2023 van 12.30 – 14.00 uur.
Aansluitend bent u van harte welkom bij de opening van het pand/kunstwerken/Buurtcentrum Het Zand, Pauwoogvlinder 20 op woensdag 11 oktober 14.30 – 18.00 uur (inloop: 14.00 uur)

Georganiseerd door Brede School Het Zand, vrijwilligers, ouders en team obs het Zand, Montessorischool Arcade, DOCK, Cultuur19, Gro-up, Fantaziehuis en (wijk-)partners.
Een financiële bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht is aangevraagd. 

Meer informatie is te vinden op de site van Brede School Het Zand:
www.bredeschoolutrecht.nl/hetzand of link http://bit.ly/3PTOwOG

Cookieinstellingen