De kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens 2023 begint

Foto:  Archief Stichting Vakantie Ontspanning Vleuten Haarzuilens

Van 14 t/m 18 augustus is het weer feest in het oude centrum van Vleuten. Elk jaar, in de laatste week van de zomervakantie, organiseert stichting vakantie ontspanning Vleuten-Haarzuilens (VOVH) de leukste afsluiting van de vakantie. Niet alleen voor de kinderen maar ook zeker voor de leiding.

Deze week zit boordevol met creatief geknutsel, sport&spel en natuurlijk ons bekende dagje uit. Ook worden de verkoopskills en onderhandelingstechnieken extra geprikkeld tijdens onze beroemde rommelmarkt. Dit kan onder het genot van een lekker kopje koffie/thee en versnapering. Misschien wint u wel iets uit de loterij! Komt u ook?

De kinderen zullen ook zeker extra blij zijn om veel gezichten te zien langs de route van de optocht waarvoor ze zo hard hun best hebben gedaan.

Zet deze data extra in de agenda:

Maandag 14 augustus om 09:00 uur: Opening van de week

Woensdag 16 augustus van 09:00 tot 12:00 uur: Rommelmarkt

Woensdag 16 augustus vanaf 18:45: Optocht (startpunt Hindersteinlaan)

Voor het volledige programma, locaties en de route van de optocht kunt u terecht op vovh.nl

Cookieinstellingen