Nederlandse Jeugdkampioenschap Lead gewonnen door Utrechtse klimmer

Foto: Frank van Gool

Het Nederlandse Jeugdkampioenschap Lead 2023 vond afgelopen weekend plaats in Arnhem. Utrecht is dit jaar een Nederlandse Jeugd Kampioen rijker én Leidsche Rijn Team Neoliet NL verovert de landstitel voor het beste team. Meer dan 100 fanatieke klimmers van 8 tot 18 jaar streden in hun eigen leeftijdscategorie om de hoogste plek op het podium!

Twee opmerkelijke, jonge klimmers uit Utrecht, Jesper Landman en Thijs Pieters, hebben hun talent en kracht gedemonstreerd. Dit heeft geleid tot een overwinning als Nederlands Jeugdkampioen Lead voor Jesper en een mooie derde plek voor Thijs in hun leeftijdscategorie U20. Na een intense competitie het afgelopen jaar is Team Neoliet bovendien als landskampioen uit de bus gekomen.

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn? Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen