Plop-up store opent in Leidsche Rijn: champagne, cava en veel meer

Foto: Meer Bubbels

In de feestmaand december opent een tijdelijke plop-up store in Leidsche Rijn Centrum. Met meer dan 75 mousserende wijnen uit de hele wereld vind je hier je ideale bubbels voor de feestdagen.

Wijnimporteur Meer Bubbels is initiatiefnemer van de plop-up store. Oud & Nieuw is in Nederland traditioneel het moment voor een glas champagne met een oliebol. “Zonde”, vindt Maarten van Meer Bubbels, “want er zijn zo veel meer gelegenheden die een lekker bubbeltje verdienen.”
In de plop-up store vind je een breed assortiment mousserende wijnen: van champagne, prosecco en cava tot pet-nat en Sloveense spumante. Je kunt je laten adviseren over de beste bubbel bij jouw smaak of gelegenheid en wordt meegenomen in de wereld achter de wijn. “We presenteren onze wijnmakers en de verschillende manieren om mousserende wijn te produceren. Natuurlijk zullen er ook een aantal proeverijen zijn.”

Mousserende wijnen van familiebedrijven

De meeste mousserende wijnen in de plop-up zijn van kleinere producenten; familiebedrijven die vanuit een eigen visie bijzondere wijnen maken, zegt Maarten. “Deze makers zijn gepassioneerd en bieden naast uitgesproken smaken een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het grootste deel van de bubbels is eigen import, voor de landen waar we nog niet actief zijn werken we samen met andere importeurs.”

De plop-up start 9 december op de Parijsboulevard 98 in Leidsche Rijn Centrum (niet in het voormalige Most pand) en is tot 15 januari van dinsdag t/m zondag geopend.

 

Cookieinstellingen