Pubquiz in Café Vallen in Vleuten voor onderzoek naar kanker

Foto: EstherFotografeert

Vrijdag is er een pubquiz in Café Vallen in Vleuten voor onderzoek naar kanker. Het wordt georganiseerd door De Klimmende Règâhs. Na twee eerdere succesvolle edities in de omgeving van Den Haag, wordt nu Vleuten-De Meern aangedaan.

De opbrengst is voor Alpe d’HuZes en Stichting Eck Roosen die zich inzetten voor onderzoek naar (alvleesklier)kanker en een betere kwaliteit van leven voor degene die het overkomt en het gezin.
De Klimmende Règâhs zetten zich al jaren in voor het goede doel door verschillende evenementen te organiseren. En door mee te doen aan Alpe d’HuZes door zoveel als mogelijk de Alp op te fietsen of te wandelen. Dit evenement vindt plaats op 1 juni 2023 en de voorbereidingen zijn al in volle gang.

Pubquiz Café Vallen
In samenwerking met Café Vallen in Vleuten en Upbeatles verzorgen de Règâhs weer een uitdagende, flitsende en levendige pubquiz. Je brein wordt op een creatieve manier aan alle kanten getest, onder het genot van de dranken en hapjes van Café Vallen.

Inloop op 2 december vanaf 20.00 uur en om 20.30 uur start de quiz. Einde zal omstreeks 23.30 uur zijn. Reserveer met je vrienden, familie of collega’s via www.dkronline.

Reacties

Cookieinstellingen