Open lessen bij Shotokan Karate

Foto: Shotokan karate

Op 1 en 3 september houdt Shotokan Karate Utrecht open lessen voor iedereen vanaf 16 jaar. Je bent zeer welkom om vrijblijvend mee te komen trainen.

Naast de wekelijkse trainingen wordt in deze dojo regelmatig samen getraind met andere dojo’s uit Nederland en het buitenland, waar nauwe banden mee worden onderhouden. Zo kwamen half augustus karateka’s vanuit heel Nederland bij elkaar voor een strandtraining in Kijkduin. Tegelijkertijd is de groep in Utrecht zelf klein genoeg om veel persoonlijke aandacht te krijgen.

Ben je benieuwd of karate iets voor je is? Op zoek naar een nieuwe manier om aan je lichaam en geest te werken? Of heb je juist al ervaring en wil je het trainen weer oppakken? Neem contact op via http://www.shotokan-karate.nl/utrecht-leidsche-rijn/ of via Facebook.

Trainingen zijn op donderdag van 20.15 – 21.45 en op zaterdag van 09.00 – 10.30, op Emile Hullebroeckstraat 64.

Cookieinstellingen