Leidsche Rijn is een sensei rijker na Budo congres in Oostenrijk

Foto:

Na 3 jaar was het eindelijk weer zover: Het internationale budo congress in het Oostenrijkse Niederöblarn. Van 17 tot 24 juli hebben 6 Nederlandse afgevaardigden mee kunnen trainen met hun buitenlandse broeders en zusters.

Voor René san was dit zijn eerste congres. “Tijdens het Budo congres werden zowel nieuwe als terugkerende leden met open armen ontvangen, in een grote internationale gemeenschap waar iedereen welkom is.”

Ook was er de kans voor twee leerlingen om Dan examens te doen. Jaap san heeft met zijn eerste examens een zwarte band in Aikido en Iaido gehaald.

Voor Patrick san was de stage een ware metamorfose. Hij ging heen als leerling en kwam na het behalen van zijn Menkyo (leerbevoegdheid) terug als Sensei. Vanaf begin september zal hij de vrijdagavond training geven in Forum ’t Zand in Leidsche Rijn.

Wil jij ook mee trainen met deze kersverse Sensei? Meld je dan aan voor 3 gratis proeflessen op www.takedaryu.nl

Cookieinstellingen