Leiding gezocht voor de Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens 2022

Foto: VOVH

Er wordt leiding gezocht voor de Kindervakantieweek Vleuten Haarzuilens 2022. Omdat de stichting Vakantie Ontspanning Vleuten Haarzuilens (VOVH) verleden jaar niet haar 60-jarige bestaan heeft kunnen vieren doen ze dat gewoon dit jaar. Een mooie gelegenheid voor een groot feest en dat zullen ze van 15 t/m 19 augustus 2022 bij de kindervakantieweek ook laten zien.

Maar een feestje viert de VOVH niet alleen, dat doen ze samen met zo veel mogelijk kinderen en voor de kinderen is leiding nodig.

Als leiding begeleid je overdag met een vriend of vriendin een groepje van ongeveer 10 kinderen en samen doe je allemaal leuke sport en spel activiteiten en ga je zelfs een dag uit naar een speeltuin.
De avonden staan in het teken van de leiding, de VOVH organiseert gezellige avonden en een te gek eindfeest met DJ.

De VOVH week gaat zeker door dit jaar, maar op dit moment is er nog niet genoeg leiding om het maximaal aantal kinderen mee te laten doen en dus is de VOVH hard op zoek naar meer leiding.
Heb jij dus zin in een week vol gezelligheid met leeftijdsgenoten, schrijf je dan nu in via www.vovh.nl, hier vind je ook meer informatie over de VOVH.

Reacties

Cookieinstellingen