Informatieavonden over 4 geplande windmolens Rijnenburg

Foto: Rijne Energie

Deze week organiseert Rijne Energie twee informatieavonden waarin de resultaten van de milieu effect rapportage (MER) en de effecten van de geplande vier windmolens op de omgeving worden toegelicht. De informatieavonden zijn voor alle omwonenden en geïnteresseerden.

Met de inloopavonden wil de actiegroep iedereen informeren over de laatste ontwikkelingen van het energielandschap. Op woensdag 11 mei is er een avond in De Meern en donderdag 12 mei in Nieuwegein. Tijdens de inloopavonden, die van 19:30 tot 21:30 uur plaatsvinden, kun je vragen stellen over waar de vier beoogde windmolens en zonneweiden komen, wat de uitkomsten van de milieuonderzoeken tot nu toe zijn en wat dit voor de omgeving betekent. Mocht je verhinderd zijn dan is er op donderdag 19 mei een digitale informatiesessie en is er de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek.

De week erna op maandag 16 mei is er een excursie naar windpark Deil en op dinsdag 17 mei geeft de Utrechtse professor Wilfried van Sark een inspirerende masterclass over zonne-energie.

Uitgebreide informatie en inschrijven: www.rijne-energie.nl/info-avonden.

Cookieinstellingen