Jongeren maken dansvoorstelling Zingende Beelden: ben je tussen de 12 en 19 jaar?

Foto: Johan G Hahn

Zingende Beelden is het jaarlijkse dansprogramma van Cultuur19 bij de kunstwerken in het Máximapark. Ieder jaar maken lokale jonge dansers zelf een voorstelling als onderdeel van dit theatrale buitenevenement. Vanaf maandag 4 april 2022 starten de nieuwe workshops weer. KLUB19 (jongerenprogramma van Cultuur19) zoekt deelnemers tussen de 12 en 19 jaar.

De jonge dansers worden in zes gratis workshops begeleid door danscoach Samora Bendanon. Afgelopen jaar maakten jongeren de indrukwekkende dansfilm ‘Eindeloos’ bij het Observatorium. Dit jaar maken de jongeren een voorstelling bij het kunstwerk Rituele Depositie. Danservaring is niet nodig; iedereen tussen 12 en 19 jaar is welkom. Danscoach Samora heeft veel ervaring als uitvoerend danser en danscoach, o.a. bij de Beatz Dance Studio in De Meern en bij CAD crew.

De Zingende Beeldenworkshops vinden op maandagen 4, 11 en 25 april, 2, 9 en 16 mei van 19.00 tot 21.00 uur plaats in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). De generale repetitie is op 21 mei op locatie in het Máximapark. Deelname is gratis. Het optreden is bij Zingende Beelden op zondag 22 mei 2022 in het Máximapark. Geïnteresseerde jongeren kunnen zich aanmelden via DM naar @KLUB19 op Instagram of per mail naar [email protected]. Zingende Beelden is een project van Cultuur19. Meer informatie is te vinden op www.klub19.nl.

Cookieinstellingen