Podium Hoge Woerd viert heropening met gratis voorstellingen

Foto: Jona Harnischmacher

Om te vieren dat de theaterzaal weer open mag voor publiek en voor de artiesten, biedt Podium Hoge Woerd de eerste vier voorstellingen gratis aan.

‘De komende week vieren we dat met gratis voorstellingen, om zo de artiesten een volle zaal te gunnen binnen de huidige coronamaatregelen. Na een lange periode van sluiting, willen we graag de theatergezelschappen een volle theaterzaal bieden. Voor zowel de gezelschappen als ons theater is het na de sluitingsperiode van belang om weer op te kunnen starten met zo veel mogelijk publiek.’

Het programma

De komende week is er een breed programma. Zo zie je op vrijdag dans, theater én circus bij ‘Sawdust Symphony’ van Michael Zandl en Korzo. Zaterdagavond neemt cabaretier Andries Tunru zichzelf stevig onder de loep, met snelle stand-ups, vette verhalen en prachtige liedjes.
Zondag duik je met het hele gezin bij Holland Opera in ‘Het Zwanenmeer’ 6+, een familieopera gebaseerd op het beroemde ballet van Pjotr Tsjaikovski en De Wilde Zwanen van Hans Christian Andersen. Op donderdag 3 februari is het DansDonderdag met op het programma ‘Each time we fall a city arises’ van Panama Pictures, een dynamische, ongepolijste en spectaculaire voorstelling vol dans en acrobatiek. Meld je dan aan voor 3 februari 17.00u via [email protected].

Extra: workshop Holland Opera – 30 januari 12.30u

Zondag 30 januari krijgen 12 kinderen de kans om mee te zingen bij het openingslied van ‘Het Zwanenmeer’. Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud dan kun je je opgeven. Je krijgt de muziek van tevoren toegestuurd om uit het hoofd te leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je dan meerstemmig samen met de tweehoofdrolspelers. Wil je meedoen? Meld je dan aan voor 28 januari 17.00u via [email protected].

Reserveren van een ticket is verplicht en kan via onze nieuwe website: www.podiumhogewoerd.nl, let op: vol = vol.

Cookieinstellingen