Hinder wegens werkzaamheden aan Nedereindseweg

Foto: Gemeente Utrecht

De komende tijd zal er hinder ontstaan wegens werkzaamheden aan de Nedereindseweg. Vanaf maandag 17 januari 2022 tot 4 februari wordt er gewerkt aan 3 duikers in de Nedereindseweg. Een duiker is een waterdoorgang (buis) onder wegen of dijken. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken.

Fietsers en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de Nedereindseweg. Er komt een tijdelijke fiets- en wandelbrug over de werkzaamheden heen. Bewoners en bestemmingsverkeer houden toegang via 1 van beide zijkanten van de Nedereindseweg:

Van 17 tot en met 21 januari: vanaf Meerndijk zijn huisnummers 503 en 505 tot en met 563 bereikbaar. Overige huisnummers bereikbaar via Nieuwegein.
Van 24 tot en met 28 januari: vanaf Meerndijk tot en met huisnummer 518 bereikbaar. Vanaf Nieuwegein tot en met huisnummer 517 bereikbaar.

Voor autoverkeer en landbouwverkeer is de weg afgesloten van maandag 06.00 uur tot en met vrijdag 17.00 uur. Dit is van 17 tot en met 21 januari en 24 tot 28 januari. We leiden het verkeer om. In de weekenden is de Nedereindseweg gewoon open. Vanaf 28 januari 17.00 uur is de Nedereindseweg ook doordeweeks weer bereikbaar. Autoverkeer leiden we om via de N228, A12 en A.C. Verhoefweg.

Voor meer info

Reacties

Cookieinstellingen