Wasstraat de Meern omgetoverd tot Kerst Experience met donatie

Foto: Pixabay

Met de kerstdagen voor de deur heeft eigenaar Hans Buys De Wasstraat De Meern van begin december tot en met 6 januari 2022 omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland.

Om rondom de feestdagen de medemens een hart onder de riem te steken, heeft Hans een mooie actie bedacht om de Kerst Experience kracht bij te zetten. Namelijk een donatie aan Voedselbank Leidsche Rijn bij elke wasbeurt. Naast dat de auto’s weer blinkend schoon voor de deur komen te staan, doneert De Wasstraat De Meern per wasbeurt 1 euro aan de Voedselbak Leidsche Rijn.
Hans: “Vanuit De Wasstraat de Meern vinden we het altijd erg belangrijk om onze klanten een mooie ervaring te geven. Een gastvrije ervaring. Rondom de feestdagen doen we daar graag een schepje bovenop en dragen we graag bij aan een goed doel. Met de donaties aan de Voedselbank Leidsche Rijn van dit jaar hopen we ook mensen die het minder breed hebben mooie dagen te bezorgen.”
Hans hoopt ook met de sfeervolle Kerst Experience nieuwe klanten kennis te laten maken met de wasstraat, die het motto ‘Wassen met een glimlach’ hanteert.

Tot 6 januari 2022 kan je nog genieten van deze Kerst Experience. De Wasstraat de Meern bevindt zich op Boteyken 215, de Meern.

Reacties

Cookieinstellingen