Brandstichting Heinrich Bertéstraat in Terwijde

Foto: wikipedia

Tegen een woning aan de Heinrich Bertéstraat in Terwijde is maandag 18 oktober rond 01.45 uur brand gesticht. De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben, of mensen die een camera aan hun huis hebben hangen in de omgeving van de Heinrich Bertéstraat.

Buurtbewoners schrokken rond 1.45 uur wakker van een knal. Toen ze gingen kijken waar het geluid vandaan kwam, zagen ze vlammen aan de voorkant van een woning. Ook werd gezien hoe iemand wegrende. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de brand al uit. De bewoners van het huis kwamen met de schrik vrij.
Ten behoeve van het onderzoek zoekt de politie naar mensen die rond 1.45 uur in de omgeving van de Heinrich Bertéstraat iets opvallends hebben gezien. Bijvoorbeeld personen die rondhangen, een rennend persoon of een auto die haastig wegreed.

Reacties