Ouderwets dansen bij Back to the Azotod 80’s

Foto: Azotod

Zaterdag 6 november vindt ‘Back to the Azotod 80’s – Alternative’, plaats, waarbij we teruggaan naar de befaamde jaren tachtig zoals die in Azotod werden beleefd.

We hebben lang moeten wachten op dit eerste evenement dat na anderhalf jaar georganiseerd kan worden. Net zoals vroeger organiseert Azotod een dansavond. Eén keer per jaar wil het muziekpodium deze mooie tijden laten herleven, en op 6 november aanstaande is het eindelijk zover en draaien de Azotod-DJ’s weer ouderwets alternatief en verantwoord.

Dan draaien zij de grootste hits van onder andere U2, Depêche Mode, Tears For Fears, Talk Talk, New Order, The Cure, The Jam, The Smiths, David Bowie, The Clash, Talking Heads, Simple Minds, Talk Talk, Style Council, B52’s en nog veel meer.

In de voorverkoop zijn de tickets via de site van Azotod voor slechts €6,50,– te koop.

De aanvang is al om 20.00 uur, de eindtijd staat vooralsnog gepland om middernacht maar dit kan nog wijzigen als de coronaregels versoepeld worden.

 

Reacties