Pasar 2.0 festival op Berlijnplein

Foto: pasar 2.0

Onder de stationskappen van het Berlijnplein vindt op zaterdag 28 en zondag 29 augustus het Pasar 2.0 festival plaats. Er is een non-stop, live entertainment met all-round live orkesten, diverse artiesten, DJ’s en performers.

Iedereen die van exotisch eten uit verschillende windstreken of gewoon van een lekker verfrissend drankje houdt, zit bij het Pasar 2.0 festival goed. Bij de aanwezige food trucks en eettentjes is er een divers aanbod van het allerlekkerste, vers bereide ‘street food’ te vinden. Ook kan je er genieten van heerlijke wijn, exotische drankjes, speciaal bier, lekkere fruit cocktails. Je kunt wandelen langs de exclusieve lifestyle kraampjes. Veel producten zijn uniek in hun soort, handgemaakt en exclusief omdat ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Er zijn onder andere (handgemaakte) sieraden, cosmetica, woondecoratie, lederwaren, cosmetica, modeaccessoires, handycrafts en kleding verkrijgbaar. Voor de kinderen is er suikerspin, poffertjes, snoep, ijs, popcorn en slush puppy.

Toegang tot het Pasar 2.0 festival is uitsluitend mogelijk middels het bij de ingang tonen van een vaccinatiebewijs, corona-app of negatief sneltest bewijs van minder dan 24 uur oud. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Vooraf online een QR-code kopen is verplicht. Deze kost slechts € 3,50 per persoon voor alle bezoekers vanaf 12 jaar. Voor 65-plussers en kinderen tot 12 jaar geldt het gereduceerde tarief van € 2,00 en kinderen tot en met 4 jaar kunnen zonder QR-code naar binnen. Uitsluitend indien ze nog voorradig zijn, kan je bij aankomst bij de ingang je QR-code kopen, echter hiervoor geldt per persoon dan wel een toeslag à € 2,50. Je kan met een code tot maximaal zes personen naar binnen. Een QR-code voor toegang is online verkrijgbaar via www.pasar20festival.nl/entree.

Cookieinstellingen