Familiefestival Nattanië: kijken en meedoen

Foto: Maarssen '32

Onder de hooiberg en op het erf kun je genieten van een kleinschalig vrolijk familiefestival, met creatieve en theatrale activiteiten met een drankje en een hapje erbij. Uiteraard coronaproof. Je kunt nu reserveren voor dit unieke en complete uitje voor de hele familie. Ook leuk voor een (verjaars)feestje. 

Op 2, 3, 16 en 17 oktober 2021 speelt theatergroep Maarssen ‘32 de sprookjesachtige voorstelling De Dappere Dreiner in de stal van Vrijhof Oostwaard aan de Vecht. Een fantasierijk, spannend en humoristisch sprookje voor de hele familie, over het omarmen van verschillen, vriendschap en moed.

De theatergroep vraagt ook hulp bij het opbouwen van het minifestival, de ontvangst en verzorging van de bezoekers en bij de activiteiten.

Praktische informatie

  • Reserveren: via www.maarssen32.nl. Of door een mail aan: [email protected]
  • Locatie: Historische boerderij Vrijhof Oostwaard, Oostwaard 9, 3602 AA Maarssen. (www.vrijhofoostwaard.nl)
  • Data: zaterdag 2, zondag 3, zaterdag 16 en zondag 17 oktober 2021
  • Tijden: voorstellingen om 12 en 15 uur. Festival van 11 tot 17.30 uur
  • Prijzen
    • Pakketprijs: toegang festival inclusief voorstelling: € 9,50 p.p.
    • Toegang tot alleen het festival: € 2,50 p.p. 
  • Doelgroep: vanaf basisschool leeftijd (ca 5 jaar tot 100 jaar)

Hulp gevraagd bij gezellig festival Nattanië

Maarssen ’32 zoekt mensen die een of meerdere dagdelen willen assisteren bij het opbouwen van het minifestival, de ontvangst en verzorging van de bezoekers en bij de leuke activiteiten. Voorbereiding is niet nodig. Voor broodjes en drinken wordt gezorgd en er staan een kleine attentie en een reiskostenvergoeding tegenover. Je kunt ook de voorstelling bekijken.

Meer informatie, reserveren en aanmelden

Op www.maarssen32.nl vind je meer informatie en kun je je kaartjes reserveren. Als jij wilt helpen bij het festival, stuur dan een mailtje aan: [email protected].

Cookieinstellingen