Makers Meet & Eat: ontmoet creatieve makers op het Berlijnplein

Foto: RAUM

Tijdens de Meet & Eat kan je met uiteenlopende makers kennismaken met hun werkwijze en onderzoek op het gebied van digitale kunst, cultuur en design. Een middag voor ontmoeting, kennisdelen, tricks of the trade en een kijkje in de keuken. Het programma sluit af met een barbecue gehost door Venster, waarbij onder genot van een goede hap, een biertje en (hopelijk) de zon wordt nagepraat.

Net voor de zomer kan je als creatieve maker een dag lang inspiratie ophalen en je netwerk uitbreiden. 10 tafels, 4 rondes, 40 short talks van 20 makers, 1 inspirerende keynote, 1 XXL vega BBQ, 100+ makers en gelijkgestemden. Dit zijn de ingrediënten van de tweede Makers Meet & Eat die Creative Coding Utrecht, IMPAKT, RAUM en SETUP samen organiseren op zondag 11 juli van 12:00 – 20:00 uur bij RAUM op het Berlijnplein.

Short talks

Er zijn inspirerende talks van creatieve makers bij te wonen. Sprekers zijn: 155, Ahnjili Zhuparris & Tim van Ommeren, Cream on Chrome, de Transmissie, Diogo Carriço, Driessens & Verstappen, Fleur van der Linden, Jeroen van Loon, Johan Rijpma, Marc Tuters, Nicky Liebregts, Nienke Huitenga & James Bryan Graves, Rodrigo Ferreira, SMELT (Dorian Kingma), Theun Karelse, Thomas Lievestro, We Algo en William Knies.

Tickets

Tickets kosten €12,50 en dat is inclusief de BBQ (excl. servicekosten a €1 en drankjes). Voor meer informatie en tijden zie https://raumutrecht.nl/event/meet-up-makers-meet-eat/.

Cookieinstellingen