Urban Mix: muziek, spel en sport

Foto: Herman Kemperman

De Urban Mix crew heeft op 6 mei van 12:30 tot 16:00 uur weer allerlei activiteiten in Vleuterweide voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 17 jaar klaar staan. Voor maar 1 euro kan je meedoen aan allerlei sporten, spelactiviteiten en workshops in de buitenlucht.

Na succesvolle edities van de Urban Mix in 2020, slaan de wijkpartners in Vleuterweide opnieuw de handen ineen voor een programma vol sport en cultuur. Buiten op de velden zijn kinderen en jongeren welkom om mee te doen met skateboarden, een speurtocht en een potje slagbal. Er zijn verschillende sportactiviteiten als tennis bij Streetsports Plus en workshops kickboksen en worstelen. Zelf muziek maken kan bij de DJ-workshop en rapworkshop. Even op adem komen kan bij de creatieve workshop fotolijstjes maken. Kortom voor iedereen wat wils.

Dagprogramma

Het programma is verdeeld over drie blokken van 13:00 tot 13:45 uur, van 14:00 tot 14:45 uur en tenslotte van 15:00 tot 15:45 uur. Aanmelden kost 1,- euro en inschrijven kan op de dag zelf tussen 12:30 tot 12:50 bij de Weide wereld op de Teunisbloemlaan 50. Meer informatie en het volledige programma staat op de site van de Bredeschool Vleuterweide: https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide.

Deze activiteiten worden georganiseerd door De Brede School Vleuterweide, DOCK Utrecht, SportUtrecht, Stichting JoU, SUB, Cultuur19, KLUB19 en DURF!.

Reacties