Getuigen gezocht woningoverval Theetuinlaan in Vleuten

Foto: maps

Op donderdagochtend 14 januari 2020 stond er rond 11.00 uur plotseling een vreemde man in de woning van een jonge vrouw op de Theetuinlaan in Vleuten. De vrouw schrok, maar wist zich te verstoppen. De politie zoekt getuigen van deze overval.

De bewuste donderdagochtend was de vrouw alleen thuis. Zij verwachtte een huisgenoot, en toen ze een auto hoorde aankomen zette ze de deur alvast open. In plaats van haar huisgenoot stond er echter ineens een vreemde man in de woning. De vrouw schrok enorm, maar wist zichzelf op te sluiten in een kamer en belde direct de politie. Toen de politie kort daarna arriveerde, was de man snel vertrokken met persoonlijke bezittingen. De politie zette de politiehelikopter in en liet een Burgernet-bericht uitsturen.

Signalement

De man wordt als volgt beschreven: 1.80 meter lang en stevig postuur, donkerbruine ogen, gekleed in een lichtgrijze hoodie over het hoofd en een zwarte bodywarmer. Ook droeg hijeen zwart mondkapje c.q. bandana voor zijn gezicht, een Gucci-pet en handschoenen van Nike.

Heb je informatie?

Was je tussen 10.30 – 11.15 uur in de omgeving van de Theetuinlaan in Vleuten en heb je daar iets opmerkelijks gezien? Bijvoorbeeld een onbekende man met een bodywarmer die zich opvallend gedroeg? Of heb je de man misschien op straat weg zien rennen vanuit de woning, of wellicht camerabeelden? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844

Cookieinstellingen