Ook deze rare snuiters gezien in Vleuten?

Foto: MB

Rare snuiters liepen er door Vleuten, dinsdag 14 juni in de vroege avond. En opgewonden groep-achters erachteraan. Het was het afscheid van het schooljaar én van hun tijd op de basisschool. De Willibrordschool in Vleuten zorgde voor een alternatief afscheid.

Normaal komen de ouders en de leerlingen van groep acht naar school aan het einde van het schooljaar. Zij krijgen dan een praatje in de aula en een certificaat. Ook wordt dan de ‘jaarmap’ overhandigd, waarin alle leerlingen een verslag hebben geschreven over hun tijd op de Willibrordschool. Maar ja, die zaal met ouders mocht niet…

Vossenjacht

Het alternatief was de vossenjacht, waarbij leerlingen met hun ouders een route door Vleuten liepen, op zoek naar ‘vossen’. Bij elke vos kregen ze een letter en alle letters samen vormden ‘we wish you all the best’. Aan het einde van de route bij school waren er foto’s op de hekken van het schoolplein opgehangen en werden de leerlingen welkom geheten door hun leerkracht. Daar kregen ze dit keer de jaarmap en het certificaat. De leerlingen mochten daarna de school in voor de disco. De ouders moesten naar huis.

Cookieinstellingen