Hangouderen in Leidsche Rijn zoeken een voorzitter

Foto: Hangouderen

De voorzitter van Theatergroep De Hangouderen uit Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn vertrekt; de vereniging is op zoek naar een opvolger. De toneelvereniging bestaat ruim twee jaar en is in de wijken bekend geworden door hun voorstellingen Geen Man Overboord en Gewoon Super.

Dit seizoen konden de geplande voorstellingen helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus, maar het bestuur is echter alweer druk bezig met nieuwe plannen om ook in de anderhalvemetersamenleving te zorgen voor een fijne tijdsbesteding en plezier om te delen met andere ouderen. Dit maakt het voorzitterschap uitdagend en inspirerend. De vereniging werkt samen met Cultuur19 en DOCK.

Interesse?

De voorzitter hoeft niet per se zelf een hangoudere te zijn of te willen acteren. Om een indruk te krijgen van de vereniging kun je onze Facebookpagina bekijken: https://www.facebook.com/groups/1854215554619685/. Belangstellenden kunnen contact opnemen via theatergroepdehangouderen@gmail.com of direct met de huidige voorzitter: 0626019345.

Cookieinstellingen