TV kandidaten in Leidsche Rijn gezocht voor SBS6 programma Green Make Over

Foto: Green make over

Het tv-programma Green Make Over zoekt deelnemers uit Leidsche Rijn. Je kunt je aanmelden als jouw gezin bijvoorbeeld meerdere auto’s voor de deur heeft staan, maar toch ook open staat om eens een elektrische fiets of een deelauto te gebruiken in plaats van die eigen auto.

En als je met dit ‘dilemma’ op tv wilt natuurlijk. Als je meedoet aan het programma, heb je gedurende twee maanden een app op je telefoon waarmee je andere manieren van vervoer kunt plannen en boeken. De app geeft je actuele informatie over de reis die je wil maken en combineert openbaar vervoer, de eigen auto, de deelauto, de elektrische fiets en eventueel een taxi met elkaar in een op maat geleverd reisadvies. En als deelnemer kun je dan kijken hoe dat je bevalt, die voorgestelde reis.

Meedoen?

Leuk? Dan kun je je aanmelden. In totaal zoekt het programma drie gezinnen. Meer weten Kijk dan op aanmelden green make over en vul alles in. Belangrijk is wel dat je even nadenkt over je ‘hulpvraag’! Als het allemaal doorgaat dan starten de uitzendingen in oktober weer en starten in mei de eerste opnames.

Cookieinstellingen